Foto: Goran Mehkek / CROPIX

DINAMO – ATALANTA: Sutra po važne bodove

Autor: Mario Lacković

Sutrašnja utakmica Dinamo Atalanta velika je. Dinamo ima što dokazati, dok Atalanta potvrđuje status rušitelja favorita.

Sutra je biti ili ne biti. Ono što su Dinamovi navijači priželjkivali prošle sezone obistinilo se ove. Liga Prvaka je u Zagrebu. Modri nakon sjajne prošle sezone traže potvrdu dobrih igara. Sreća nam se osmjehnula. Manchester City i dva protivnika koje se može dobiti, Šahtar i Atalanta. A prvo talijani.

Bit će to prva ovosezonska utakmica Lige prvaka za zagrebački klub koji se u ovo natjecanje vratio nakon tri godine i tako svoje navijače oduševio gostima koji će doći na tribine dobrog starog Maksimira. Očekuje se pun stadion, 30 tisuća glasnih grla nasuprot 3 tisuće na jugu. Ne sumnjamo u dobru utakmicu, i naravno, pobjedu Dinama.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nenad Bjelica je na ručku sa obitelji potvrdio koliko je ozbiljno shvatio utakmicu. Dok je jeo, paralelno je pratio utakmicu Genoa – Atalanta. I spremio sigurno par aseva u rukavu. Jer osim pritiska momčadi osjeća pritisak Zagreba. Grada koji je ovo čekao tri godine. I dočekao. Atalanta je prvi, a nadamo se i nizu pobjeda u prestižnom nogometnom natjecanju.




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.