Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

DILETTA OČARALA HRVATSKU: Isticala se među svjetskim zvijezdama u Zadru

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Hrvatska je još jednom pokazala kako je vrhunska destinacija za zvijezde svjetskog glasa, koje su se jučer okupile u Zadru gdje je svečano otvoren SUNSET Sports Media Festival u hotelu Punta skala u Petrčanima.

Kako donosi Zadarski.hr. SUNSET Sports Media Festival projekt je koji će postaviti nove standarde u organizaciji sportskih poslovnih događanja.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Među brojnim zvijezdama iz svijeta sporta i show buisnessa koji će dva dana boraviti u Zadru ističu se legendarni golman naših večerašnjih protivnika u Ligi nacija Peter Schmeichel, igrači američkog nogometa Julian Edelman i Ray Lewis te producent i redatelj Pete Radovich, slavni Zadranin s američkom adresom i dobitnik više od 40 nagrada Emmy, koji je ujedno i ambasador prvog SUNSET Sports Media Festivala.

Diletta oduševila

Ipak najviše pozornosti dobila je jedna od najpoznatijih sportskih novinarki Talijanka Giulia Diletta Leotta, koja je svojom ljepotom i spontanošću još jednom sve oduševila.

“Zadar je sportski grad i nema bolje lokacije za SSMF od ove. Radite li u sportskoj produkciji ili ne svakako će biti zanimljivo učiti od najpoznatijih ljudi u ovom biznisu i saznati zašto donose odluke koje donose. Najbitnije stvar cijelog festivala jest saznati što je to što donosi moderna tehnologija u sportu. Iako neki posjetitelji nisu u sportskoj produkciji ovo je odlična prilika za učiti od onih koji jesu”, rekao je Pete Radovich.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Zvijezde SSMF festivala, usprkos kiši koja je padala prvog dana festivala, oduševljeni Zadrom i Hrvatskom koja se još jednom potvrdila kao top svjetska destinacija.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.