Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DETALJI OPROŠTAJA OD CICE: Evo kad počinje sprovod, govor na komemoraciji će držati i sin Niko

Autor: F.F

Poznati su detalji posljednjeg ispraćaja nogometne legende Zlatka Kranjčara. Komemoracija će se održati u petak, 5. ožujka u 12 sati u hotelu Westin, dok će sprovod biti na Mirogoju u 15 sati.

Komemoraciju i sprovod organizirao je GNK Dinamo, a zbog epidemioloških mjera do groba će moći samo Cicini najbliži. Komemoracija će biti zatvorena za javnost, ali će se moći pratiti na Dinamovom YouTube kanalu. Na komemoraciji će prisustvovati stotinjak ljudi, koliko je dopušteno epidemiološkim mjerama za taj prostor. Među tim ljudima, osim Cicine obitelji, naći će se predstavnici Dinamovih generacija iz 82′, 98′ te NK Zagreba iz 2002. godine.

Niko će održati govor

Na komemoraciji će govor održati i Cicin sin Niko Kranjčar, a najavljen je i osmominutni film koji priprema Ivan Blažićko.

Na pogrebu se neće održavati govori, ali su najavljene zagrebačke popovke, dok će za “covid-redare” biti nadležna Gradska groblja, prenosi sve informacije Jutarnji list.

 




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.