Foto:Profimedia

DEBITANT SPASIO JUVE U KUPU, PJACA UMALO ŠOKIRAO JUVE! Veliki kiks Tottenhama protiv Fulhama

Autor: Nino Matić

Nogometaši Juventusa izborili su četvrtfinale Kupa ali to im je pošlo za rukom tek nakon produžetka. Na svom su terenu slavili s 3:2 protiv Genoe.

Juventus je nakon 23. minute imao sigurnih i čvrstih 2:0 golovima Kuleševskog u 2. i Morate u 23. minuti. No Genoa se odbila predati i već u 28. minuti je smanjila rezultat na 2:1 golom Lennarta Czyborre i taj je rezultat svijetlio na semaforu nakon prvih 45. minuta.

Juventus se u nastavku dosta povukao i čuvao rezultat. Prepustili su loptu gostima, koji je sve više pritiskali zadnji red Stare dame, a u 74. minuti su zabili gol za izjednačenje. Sjajno je mrežu Juventusa zatresao Melegoni za 2:2.

 Uveo je Pirlo na kraju  i Cristiana Ronalda u samom finišu, ali sve je na kraju otišlo je  u produžetke.

Na kraju je utakmicu riješio debitant. Tunižanin Hamza Rafia je ušao u igru i u svom debitantskom nastupuo je zabio pogodak za 3:2 i prolaz Stare dame u četvrtfinale. Marko Pjaca igrao je za Genou protiv svog bivšeg kluba svih 120 minuta i pri tome pogodio gredu. Milan Badelj je ostao na klupi gostiju.

Pobjednički gol Juventusa pogledajte i debitantna Rafia pogledajte OVDJE.

U zaostaloj utakmici 16. kola Premier lige Tottenham je u srijedu na svom stadionu kiksao protiv Fulhama odigravši 1-1. Tottenham je poveo golom Harryja Kanea u 25. minuti, a gosti su izjednačili preko Ivana Cavaleira  u 74.minuti.




Tottenham se 30 bodova nalazi na  šestom mjestu ljestvice, nakon 17 odigrnaih utakmica odnosno šeest manje od trenutni vodećeg Manchester Uniteda. Fulham je unatoč velikom bodu i dalje ostao u zoni ispadanja, 18 su na ljestvici s 12 bodova na kontu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.