Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

DANIEL ŠTEFULJ POTPISAO ZA DINAMO: ‘Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri’

Autor: Gordan Šojat

Daniel Štefulj danas je potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom i tako je krenuo putem svojeg oca Danijela Štefulja koji je nastupao za “Modre” od 1996 do 1999 godine.

Ipak Daniel se neće odmah naći u plavom dresu pošto je u dogovoru klubova ostao u Rijeci na posudbi do daljnjeg.

Nakon potpisa za Dinamo Štefulj je dao izjavu za web stranicu “Plavih”:

“Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri. Vjerujem da ću u Dinamu dodatno napredovati i svojim igrama opravdati dolazak. Želio bih svakako zahvaliti Rijeci u kojoj sam dobio priliku ostvariti se kao igrač i za koju ću do kraja sezone davati sve od sebe u želji za što boljim rezultatom. Bit ću maksimalno koncentriran na svaki sljedeći trening i utakmicu. Sretan sam zbog puta kojim ide moja karijera, a na meni je da budem ponizan, skroman i pravog pristupa te da radim na sebi najbolje što znam.”, rekao je mladi igrač po potpisu ugovora.

Daniel je rođen 8. studenoga 1999. godine u njemačkom Langenhagenu u doba dok je otac Danijel igrao bundesligaša Hannover. U mlađim je uzrastima igrao za Čakovec, Varaždin i Zagreb, a s navršenih 18 prešao u Rijeku. Premijernu sezonu u seniorskom nogometu, 2018/’19., odigrao je u dresu slovenskog prvoligaša Krškog kao posuđeni igrač Rijeke. U svojoj prvoj natjecateljskoj godini u HT Prvoj ligi, ujesen 2019., nastupao je za Varaždin, također na posudbi, nakon čega se vratio na Rujevicu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.