DANI OLMO ODLAZI U MILAN? ‘Dinamo će ovoga puta biti voljniji pregovarati’

Autor: Dnevno

Nije Španjolac postigao nijedan pogodak, ali je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu i pokazao da ga Dinamo neće moći još dugo zadržati.

Olmo je ovog ljeta htio napustiti Dinamo, ali je zagrebački klub za njega tražio 40 milijuna eura. I obitelj Olmo i zainteresirani kupci smatrali su da je to previše, ali iz Dinama nisu odustajali i zadržali su ga za nastup u Ligi prvaka. Već u prvoj utakmici pokazalo se da je to bio odličan potez.

Talijanski Calciomercato otkriva da je Milan bio u najboljoj poziciji, ali da su se još dva velika kluba javila Dinamu u posljednjih dvadeset dana.

Jedan veliki španjolski i jedan veliki njemački klub počeli su pregovore s Dinamom. Lov na Olma je otvoren i cijena na aukciji mogla bi otići iznad 30 milijuna eura. Mamić, prvi čovjek Dinama, čeka da Olmo svojim nastupima u Ligi prvaka dostigne još veću cijenu, a to nikako nije dobar znak za Milan koji mora odmah reagirati”, pišu Talijani i nastavljaju s analizom i hvalospjevima na Olmov račun.

“Prvo kolo Lige prvaka već je otkrilo tim koji je iznenadio: Dinamo Zagreb. Hrvati su ‘zgazili’ Atalantu u Zagrebu. Jedan od protagonista večeri bio je Dani Olmo. Dinamov Španjolac nije zabio, ali je bio među najboljim igračima na terenu. Dani Olmo postao je ime na proljetnom U-21 prvenstvu Europe. Iako je bio jedan od najtraženijih nogometaša u prijelaznom roku, Dinamo je iznenađujuće odbio sve ponude i Olmo je ostao u Hrvatskoj.  AC Milan jedan je od klubova koji dugo slijede Danija Olma. Rossoneri su mu na tragu još otkako je Leonardo bio sportski direktor kluba, ali čak ni s Maldinijem i Bobanom interes Milana za Olma nije splasnuo.”  

“Igrač nije bio zadovoljan vidjevši Dinamove odbijenice. Klub je tražio 35 milijuna eura da ga pusti pa je javno objavio da u budućnosti želi napustiti klub. Sigurno je da će se interes za Olma povećati ako nastavi igrati kao protiv ATALANTE. AC Milan promatra situaciju. Dani Olmo favorizira Rossonere kao svoju sljedeću destinaciju i priznaje da je selidba izvjesna na ljeto. S ugovorom koji istječe za 18 mjeseci Dinamo će ovaj put biti voljniji pregovarati”, prenose Talijani.

Iako je Olmo neposredno nakon utakmice protiv Atalante izjavio da je sretan što je ostao u Dinamu, oči velikana gledaju prema Zagrebu, a očito će ovaj put i oni biti voljniji – odriješiti kesu.




Pratite nas na Instagramu! 

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.