Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DALIĆEV POPIS IZNENADIO: Luka Modrić opet predvodi Vatrene, na popisu je i jedno novo ime!

Autor: Nino Matić

Izbornik Zlatko Dalić danas će objaviti popis igrača na koje računa za listopadske utakmice u Ligi naciji i prijateljsku protiv Švicarske.

Hrvatska će najprije igrati prijateljsku utakmicu u St. Gallenu sa Švicarskom 7. listopada u 20.45. Zatim u Zagrebu slijedi dvoboj Lige nacija sa Švedskom 11. listopada u 18.00, a tri dana kasnije s Francuskom u 20.45 sati.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak 5. listopada. Nakon dva kola Hrvatska je bez bodova u Ligi naciji, primila je ukupno osam golova u gostujućim porazima od Portugala i Francuske.

Nakon što je propustio okupljanje u rujnu, popis reprezentativaca predvodi kapetan Luka Modrić, a po prvi puta je na popisu branič Lillea Domagoj Bradarić. Među reprezentativcima je ponovno Marko Rog, kao i Budimir, Čolak, Uremović i Grbić koji su po prvi puta među Vatrenima bili na prošlom okupljanju.

Izbornik je odlučio pretpozive poslati Lovri Kaliniću, Mili Škoriću, Mislavu Oršiću, Miji Caktašu i Kristijanu Lovriću.

“Ako netko od pozvanih otpadne zbog ozljede ili bolesti, fokusirali smo se u pretpozivima na igrače iz HT Prve lige gdje se igra dobar nogomet i to svakako poštujemo. Škorić, Oršić, Caktaš i Lovrić su nositelji igre svojih momčadi u domaćem prvenstvu i zaslužuju biti u krugu reprezentativnih kandidata”, poručio je izbornik Dalić prenosi službena stranica HNS-a

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.