Foto: Instagram

Coutinho blizu povratka na Otok? ‘The Special One’ želi ga dovesti

Autor: dnevno.hr

Brazilski veznjak Philippe Coutinho trenutačno je igrač Barcelone na posudbi u njemačkom Bayern Munchenu. Coutinho pokušava oživjeti svoju karijeru nakon što se nije najbolje snašao u katalonskoj momčadi.

Pridružio se Barceloni nakon fantastičnih partija u dresu Liverpoola te je u transferu teškom 145 milijuna otišao na Camp Nou. Nakon što se nije najbolje snašao u dresu Barcelona, poslali su ga na posudbu u Bayern s pravom otkupa, ali ni tamo se nije najbolje snašao te Bavarci nisu zadovoljni s njegovim predstavama.

Navedena posudba ističe na ljeto i samim time Coutinho bi se trebao vratiti na Camp Nou, ali im se ne uklapa u taktičke zamisli pa bi se Uprava vrlo rado riješila njega.

Kandidata za kupnju ovog veznjaka ima, a prvi u redu čeka Tottenham. Englesku momčad vodi karizmatični Portugalac Jose Mourinho kojeg vidi Brazilca savršeno u svojoj momčadi. Prema engleskim medijima do ovog transfera je trebalo i ranije doći, ali predsjednik Tottenhama i Coutinho imali su sukob.

U obranu svog igrača stao je agent Joorachian koji ističe kako nema nikakvih sukoba te da bi Coutinho mogao potpisati za Tottenham.

“Moram istaknuti da natpisi koji su bili su neistiniti te moj klijent nema nikakvih osobnih problema s predsjednik Tottenhama. Do potpisa nije došlo u to vrijeme zbog financija i to je to. Coutinho nema problema potpisati ugovor s Spursima ukoliko dođe do toga”, rekao je njegov agent.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.