CORMIER PONIZNO MOLIO MIOČIĆA ZA UZVRAT: Pročitajte koji je bio Stipin odgovor

Autor: Dnevno.hr

Stipe je na konju. Molio je i kumio da dobije svoju priliku, i poslije godina dokazivanja konačno je u sedlu. Čitav borilački svijet ga priznaje, njegov autoritet se ne dovodi u pitanje, on je taj koji postavlja uvjete. Došlo je do glave Dani Whiteu kakav je kalibar  ušetao u UFC.

Vrlo zanimljiva situacija koja potvrđuje navode, dogodila se tijekom prijenosa UFC priredbe na kanalu ESPN  na kojoj je Daniel Cormier radio kao komentator. U jednom trenutku prikazan je zajedno sa Stipom Miočićem, koji je u Boston došao podržati svog prijatelja Chrisa Weidmana, s kojim dijeli i agenta Jima Waltera. To je iskoristio da bi gestikulacijom molio za treću borbu protiv UFC-ovog prvaka teške kategorije.

Daniel Cormier dobro odrađuje posao UFC-ovog komentatora i to je sigurno ono čime će se nastaviti baviti nakon što završi karijeru profesionalnog borca. U posljednje vrijeme je više puta potvrdio kako karijeru želi završiti trećom borbom protiv Stipe Miočića. Nakon što je u srpnju prošle godine slavio nokautom u prvoj rundi, u kolovozu ove godine poražen je prekidom u četvrtoj. Cormier smatra kako je savršen način za otići u mirovinu borba u kojoj bi se razjasnilo pitanje tko je najbolji MMA teškaš svijeta u ovom trenutku.

Tako je u prijenosu nakon borbe Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa prikazan Stipe Miočić te je vrlo brzo redatelj prijenosa vidio priliku napraviti podijeljenu sliku, gdje će s jedne strane biti Miočić, a s druge Daniel Cormier. U potpunosti svjestan toga, Cormier je iskoristio priliku da u živo zamoli Stipu za još jednu borbu. Odradio je to gestikulacijama, ali njih se vrlo lako može pokušati prevesti.

“Još samo jedna borba. Molim te Stipe, daj mi tu priliku. Samo jedna borba”, neki je slobodni prijevod onoga što je Cormier u tih desetak sekundi pokušao poručiti.

DC je inače borbu već tražio za prosinac, no Miočić je tako nešto bez puno razmišljao odbio. Otkrio je kako se još uvijek oporavlja od ozljede oka koju su mu uzrokovali Cormierovi prsti. Inače, za njihovu treću borbu zainteresiran je i UFC, dok Stipe trenutno vrlo pametno izbjegava tu temu. Kad se o njoj pita ljude bliske njemu, isti najčešće govore kako gledaju prema borbi protiv Jona Jonesa. Vrlo dobra je to strategija za isprovocirati Cormiera, posebno nakon cijele situacija s Brockom Lesnarom zbog koje je Stipe na svoj revanš morao čekati 13 mjeseci, prenosi FightSite.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.