Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ĆIRO RAZVALIO BIVŠEG IZBORNIKA: ‘Reći ću vam sada zašto je angažiranje Čačića bio zločin’!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hrvatska je demolirala Grčku s 4:1 u prvom ogledu doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo i bila je to savršena utakmica, kakvu nismo gledali već godinama. S time se slaže i “rener svih trenera”n Ćiro Blažević koji je Vatrene pratio iz svečane lože.

”Sve je bilo, savršeno, bio sam na utakmici i zaista vam mogu reći da dugo nisam tako uživao”, dočekao nas je razdragani Ćiro Blažević.

Ćiro je najveći i jedan od najvjerodostojinih kritičara reprezentacije jer ipak je on bio taj koji je doveo Hrvatsku do trećeg mjesta na Svjetskom 1998. godine. Dakle, ako je nekome dozvoljeno kritzirirati onda je dozvoljeno Ćiri.

”Sada mogu poentirati, sjećate li se kada sam govorio da Grcima treba dati pet komada. Ili u konkretnom slučaju u svlačionici se dogovoriti koliko komad ćemo im uvaliti. Opet su mi se smijali, a vidite kako je bilo. Baš kako sam govorio. Pa, mi smo toliko bolja momčad od grčke, to je razlika kao između svemira i zemlje”, hvali Ćiro Vatrene.

Svi pitaju što se promijenilo? Subašić je lakonski odgovorio da se tek promijenio izbornik, a što kaže Ćiro?

”Njegova dijgnoza je kirurški precizna. Pa, jeste li vi sad vidjeli kakve mi igrače imamo. Nema to nitko. Samo se mogu pitati, duboko nesretan, tko će odgovarti za zločin što je Ante Čačić uopće vodio ovu sjajnu generaciju nogometaša. Ma, zamislite što je on sve kompromitirao? Sad će se hvaliti s Dalićem, a što ćemo s odgovornošću za Čačića. Zaboraviti će se… Sramota”, brutalno iskreno nam veli Ćiro.

Imao je još nešto za dodati…




”Imam, kad god mi se smijete znajte da sam u pravu. I za Čačića i za najavu golijade protiv Grčke. Nogomet nekad zna biti egzaktan”, zaključuje Ćiro.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.