Guliver image

CIJELI STADION JE GLEDAO U DEKOLTE VIKTORIJEVIH ANĐELICA: Međutim, najvećeg svih vremena nisu zanimale

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U Monte Carlu igra se prestižni teniski turnir na zemlji, a glavna priča uz ispadanje Novaka Đokovića je i posjet brojnih poznatih osoba na razne mečeve.

Njemački tenisač Jan Lennard Struff u dva seta pobijedio je Norvežanina Caspera Ruuda u osmini finala , ali njih dvojica nisu baš bili u prvom planu.

Naime, cijeli stadion je gledao u dekolte dva supermodela Izabel Goulart i Cindy Bruna. Atraktivne manekenke su bile u društvu najvećeg sprintera svih vremena, Usaina Bolta.

Najbrži ikad

Fotoreporteri su ispalili stotine fotografija u smjeru lože stadiona na Mastersu u Monte Carlu, međutim rijetko na kojoj je Bolt skidao pogled s terena ili vlastitog telefona.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Usain St.Leo Bolt (@usainbolt)

Goulart se naginjala, razgovarala s ženom u njegovom društvu, ali Boltovu pažnju izuzev zajedničke fotografije na početku meča, nije uspjela dobiti. Čovjeku su ipak bile važnije.




Bolt je 2009. srušio svjetski rekord na 100 metara i 200 te postao najbrži čovjek svih vremena. U mirovinu je otišao s 2017. s čak osam olimpijskih zlata.

Guliver image

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.