FOTO: eurohoops.net

CIBONA RASKIDA UGOVOR S VELIKIM POJAČANJEM

Autor: Mario Lacković

Nakon što je u medijima “odjeknula bomba” kako je u Zagreb, točnije Cibonu sletio Quincy Miller, odlični igrač koji je igrao za Crvenu zvezdu, sada je došlo do potpunog obrata.

Cibona je prije nekoliko dana dogovorila dolazak ovog američkog košarkaša, a još jučer je stigao u Zagreb! Miller je trebao biti veliko pojačanje s obzirom na to da je u ABA ligi već pokazao kvalitetu, ali su ozljede prilično osakatile karijeru ovog bivšeg studenta sveučilišta Baylor.

Miller je 2012. bio izabran kao 38. izbor na draftu NBA lige pa je igrao dvije sezone za Denver. Potom je igrao u razvojnoj ligi, bio je član i Sacramenta i Detroita, da bi najdublji trag ostavio u sezoni 2015./16. kada je bio član Crvene zvezde. Odlična sezona odvela ga je u Maccabi gdje su počeli problemi s ozljedama od kojih se Quincy izgleda, nikada nije oporavio. Španjolski Juventut je prošlog ljeta potpisao Millera – i baš kao ovih dana Cibona  – ubrzo je shvatio kako je krilni centar nedovoljno oporavljen te je suradnja završena.

 

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.