Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

CIBONA BEZ ŠANSE KOD BUDUĆNOSTI: Egal su držali tek šest i pol minuta!

Autor: Hina/Matija Majdak

Košarkaši Cibone u nedjelju su u 8. kolu ABA lige izgubili u gostima kod favorizirane Budućnosti sa 68:87 (31:53), što im je treći uzastopni poraz u regionalnij ligi.

Utakmica je bila u egalu samo prvih šest i pol minuta, a nakon toga domaćini serijom 11:4 dolaze do devet koševa viška na kraju prve četvrtine, a do poluvremena Budućnost je imala prednost od 22 poena.

Sredinom treće četvrtine Budućnost je podigla prednost na 30 koševa (66:36) i rutinski je došla do pete pobjede u isto toliko nastupa u ABA ligi.

Cibona je sedma s dvije pobjede i šest poraza, a peti su košarkaši Splita, koji su dan ranije izgubili kao domaćini od Mornara iz Bara s 87:95, te imaju omjer 3-5. Zadar je trenutno zadnji sa skorom 1-5, dok vodeća Crvena zvezda ima omjer 7-0.

Kod Cibone najefikasniji je bio Filip Bundović sa 18 koševa, a 17-godišnji Roko Prkačin upisao je 14 poena i 7 skokova. Ekipu Budućnost predvodio je Fedor Žugić sa 20 koševa, a Amerikanac Justin Cobbs dodao je 16 poena.

Autor:Hina/Matija Majdak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.