Screenshot: Instagram/Candela Lecce

‘ČEKALA SAM GA U HOTELSKOJ SOBI, SAMO JE NESTAO’! Poznati nogometaš šokirao djevojku: ‘Ugledala sam ga na tv ekranu, jako me uzrujalo’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Iznenađena neugodom koju je doživjela, uzrujana, šokirana – sve ovo tvrdi da je prošla jedna djevojka nakon što se spetljala s poznatim nogometašem, iskusnim kako na terenu, tako i u avanturama u ljubavnom životu.

Svoju priču iznijela je Candela Lecce, prenijeli su je mediji u njezinoj Argentini, a bol koja je ovdje nastala je, po njezinim riječima, bila djelo Maura Icardija, bivšeg argentinskog reprezentativnog napadača koji je veliki trag u Europi ostavio u dresu milanskog Intera.

Kasnije je bio i u PSG-u, a sada je u istanbulskom Galatasarayu, na posudbi iz pariškog kluba, s ljubavnom aferom koja ga je okružila u njegovoj rodnoj Argentini. Stigla je sočna i jaka optužba, nije ga štedjela djevojka koja tvrdi da je prevarena.

Sve počelo porukama

Sve je između njih dvoje počelo porukama koje su izmjenjivali putem društvenih mreža, tvrdi Argentinka, a dodala je da je s njezine strane sve nakon toga postalo puno ozbiljnije. U Icardija se zaljubila, a nakon toga, saznalo je da je za nju to bila loša vijest.

“Cijelo vrijeme govorio mi je da nije u vezi”, tvrdi Candela, dodajući da ju je jako pogodilo ono što je doživjela kasnije, nakon što je oživjela Maurova ljubav s dugogodišnjom suprugom Wandom, s kojom je navodno prije toga puklo.

Candela je o stvarnom stanju stvari između Maura i Wande kasnije doznala na televiziji. Ustvrdila je da ju je 30-godišnji nogometaš prvo zaveo, a potom prevario.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Candela Lecce (@candelalecce)




“To prolazi puno žena. Mislimo da smo jedine u životu muškarca, a onda ispadne drugačije”, otkrila je Candela, dodajući da ju je jedan događaj najviše pogodio. Zbivalo se nakon što su se dogovorili da s Maurom bude u jednom hotelu, a po njezinim riječima, nogometaš joj je nakon toga figurativno govoreći – zabio nož u leđa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Candela Lecce (@candelalecce)

“Rekao mi je da ga čekam u sobi, ali nakon toga je nestao, više ga nije bilo. Krenula sam kasnije u šetnju i nakon toga otišla autobusom, kartu sam sama platila”, tvrdi djevojka čiju priču prenose u Argentini.

Sve ju je dodatno pogodilo nakon što je u jednoj situaciji bacila pogled na tv ekran. Ondje je Mauro bio u MasterChefu, u ‘showu’ u kojem prati svoju Wandu s kojom je navodno ponovno skupa, ili je barem bio, prije nego je odjeknula ova priča druge djevojke.

“Ugledala sam ga na tv ekranu, jako me uzrujalo”, opisala je Candela Lecce što je doživjela.

Mauro i Wanda su se u MasterChefu i ljubili, očito su htjeli svima pokazati da je sve u redu, ali onda je odjeknulo ono što je u javnost pustila Candela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Candela Lecce (@candelalecce)

Pogođen ovom pričom, Mauro Icardi tvrdi da se između njega i djevojke koja ga proziva nije dogodilo ništa što bi privuklo pažnju.

Kako je sve doživjela Wanda? Mediji u Argentini prenose da između nje i Maura sada nije lako, navodno je odnos opet pukao, ali tako to obično bude između njih dvoje – do neke nove prilike u kojoj se opet spoje.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.