Photo: Profimedia

BREKALO I OLMO U SJAJNOJ UTAKMICI PODJELILI BODOVE: Mihajlović s Bolognom srušio Jurićevu Veronu

Autor: HINA/Nino Matić

Osam pogadaka postignuto je na današnjih pet utakmica Bundeslige popodnevnog termina. Najzanimljiviji susret večeri odigran je između Wolfsburga i RB Leipziga i upravo je pola zgoditaka palo na toj utakmici.  Završilo je neodlučeno 2:2.

Leipzig je bolje ušao u utakmicu. Mukiele je zabio za 0:1 u petoj minuti, ali je domaći  Wolfsburg preko Weghorsta i Steffena napravio preokret u prvom poluvremenu i na odmor se otišlo vodstvom Vukova 2:1.

U nastavku Leipzig ipak dolazi do jednog boda. Orban u 54. minuti zabija za 2:2. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo  za Wolfsburg je igrao od 69. minute, a bivši Dinamovac Dani Olmo za Lepzig je igrao do 89. minute.

Borussia Dortmund je  ponovno napravila veliki kiks  odigravši protiv  Mainza 1:1.

Gosti su poveli u 57. minuti preko Oztunaila, a izjednačenje je domaćoj momčadi donio Meunier u 73. minuti meča.

Mogla je Borussija do tri boda doći samo tri minute kasnije. Reuse je međutim očajno izveo penal i ostalo je 1:1.

U remijU Hoffenhima 0:0 protiv Arminie Andrej Kramarić odradio je svih 90 minuta.




Verona je pak  u 18. kolu Serie A poražena na gostovanju kod Bologne koja je slavila rezultatom 1:0 u prvoj utakmici današnjeg programa Serie A.

Momčad  Ivana Jurića pogodak koji ih je ostavio bez bodova primila je u 18. minuti kada je Riccardo Orsolini bio precizan s bijele točke. Penal je skrivio vratar gostiju Marco Silvestri nakon što je u kaznenom prostoru srušio Soriana.

Nikola Kalinić startao  je u prvih 11 koji je izašao u 69. minuti, a zamijenio ga je Samuel Di Carmine. Mladi vratar Ivor Pandur je cijeli susret odgledao s klupe za rezerve.




Bologna je zaslužila pobjedu, igrali su bolje. Iako smo mogli izjednačiti u drugom poluvremenu, nismo učinili dovoljno da osvojimo bodove,” kazao je trener Verone Ivan Jurić za Sky Sport Italia.

Bila je to teška utakmica s malo prilika na obje strane. Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili,” dodao je još Jurić.

Veroni je ovo bio peti prvenstveni poraz, s 27 bodova  se nalaze na devetom mjestu ljestvice. Bologna Siniše Mihajlovića  trenutno je 12. s 20 osvojenih bodova.

Autor:HINA/Nino Matić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.