Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

BRDO NOVCA STIŽE NA POLJUD? Obećavaju se milijuni za samo jednog igrača!

Autor: I.K.

Hajduk će ovog vikenda kod kuće protiv Lokomotive završiti svoj ovosezonski put u hrvatskom prvenstvu, a nakon posljednjeg kola hrvatskog prvenstva, na Poljudu će sve biti usmjereno sljedećoj sezoni. Na njezin izgled utjecat će i mogući nastup u Europi kojem se Hajdukova momčad nada, a važni dio ove priče bit će i posao u prijelaznom roku.

U rubrici odlazaka mogao bi se naći 19-godišnji stoper Mario Vušković, koji je privukao pažnju u Italiji. Najkonkretniji je Torino koji priprema ponudu za mladog hajdukovca, a detalje o tome kako ova priča izgleda donio je novinar Gianluca Di Marzio, najpoznatiji po praćenju zbivanja na nogometnom tržištu.

Di Marzio na svojoj stranici piše da bi se ponuda torinskog kluba mogla kretati oko četiri do pet milijuna eura, no ova priča ovisit će i o raspletu sezone u Italiji. Torino još nije siguran za ostanak u Serie A. Nalazi se poziciju iznad zone ispadanja, s tri boda prednosti pred Beneventom koji je u opasnoj zoni, uz utakmicu manje.

Vušković će morati pričekati

Torino bi po 19-godišnjeg Hajdukovog stopera mogao krenuti ako osigura ostanak u Serie A, a tom cilju je blizu. Nakon toga u igru bi mogla ući ponuda koja je, po informaciji talijanskog novinara, jača od Vuškovićeve trenutne tržišne vrijednosti po Transfermarktu.

Ona iznosi tri milijuna eura, ali treba dodati da ta procjena nije bila ažurirana od kraja prošle godine.

U igri i još jedan hajdukovac

Di Marzio je u još jednoj svojoj priči na početku novog tjedna spomenuo i drugog Hajdukovog aduta, 24-godišnjeg veznjaka Stanka Jurića, spominjući da je za Jurićevo dovođenje zainteresiran Udinese. Poznati talijanski novinar nije donio više detalja o tom mogućem transferu.

Di Marzio piše da je klub iz Udina već počeo ‘vagati’ koliko bi mogao stajati transfer Hajdukovog veznjaka koji sa splitskim Bijelima ima ugovor do ljeta sljedeće godine.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.