Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

BOYSI NA MAKSIMIRU U DRUŠTVU INTERVENTNE POLICIJE Pregovarali pa skupili smeće i otišli dalje

Autor: Dnevno

Igor Jovičević napustio je klub s Maksimira, a na njegovo mjesto uprava je postavila Zorana Mamića. Ta odluka pak nije sjela navijačima Dinama pa su se Bad Blue Boysi ispred Maksimira okupili u neregistriranom prosvjedu.

Njih 300-injak, mirno je prosvjedovalo zauzevši mjesto na parkingu dok je policija držala liniju ispred Maksimira. Interventa policija pak zatvorila je ulaz na sam stadion. Ipak, 20-ak minuta nakon početka prosvjeda, sedam je predstavnika navijača ušlo na pregovore u prostorije stadiona. Ostali su ostali ispred.

Dinamo su predstavljali Krešimir Antolić i sam Zoran Mamić čiju su ostavku zahtijevali navijači, a kada je on to odbijao, Boysi su ostali odlučni. Ipak, nakon pola sata razgovora koji očito nije vodio nigdje, predstavnici navijačke skupine napustili su prostorije Maksimira.

Izašli su pred ostatak navijača, iza sebe su pokupili smeće, te u mirnom tonu nastavili druženje na drugom mjestu do nešto poslije 20 sati.

Neslužbeno, BBB će nastaviti s organizacijom ovakvih ili sličnih skupova u budućem vremenu te tako iskazivati svoje nezadovoljstvo općim stanjem u klubu, javljaju Sportske Novosti.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vrhovni Sud nije bio milostiv prema Mamiću: Odbili mu žalbu i može mu se suditi u odsutstvu!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.