Facebook: Wanderlei Silva

Wanderlei Silva žestoko odgovorio Mirku: ‘Ti si pi*kica koja se skriva iza tipkovnice, uskoro ćeš dobiti svoje’

Autor:

"Najviše me iznenadilo što me taj tip, taj Hrvat, Mirko Cro Cop, pred mojim očima nazvao najboljim na svijetu, legendom, a iza računala je počeo govoriti sranja o meni. Mirko, kakav si ti to čovjek", upitao se Silva.

Nakon što je brazilski borac Wanderlei ‘Mad dog’ Silva otkazao nastup na Rizin Grand Prixu legendardnom hrvatskom borcu, Mirku ‘Cro Copu’ Filipoviću, ovom je malo proradio živac. Cro Cop je tako putem svojeg Facebooka poslao oštru poruku Silvi.

“Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu Godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam ‘filing’ da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kad je držao predavanje na presici nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti.

Ja zaista ne volim ‘trash talk’, ali Wanderley Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac a sada si samo ‘scared homie’”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

Nije se trebalo dugo čekati da Silva odgovori Mirku. Ovaj je pak objavio video na svojem YouTube kanalu u kojem proziva i napada Mirka Filipovića.

“Objasnio bih svojim obožavateljima zašto neću nastupati na Rizinovom Grand Prixu – razlog je moj oporavak. Nisam se uspio oporaviti do kraja, a ja sam profesionalac koji se nikada ne bi borio nespreman, niti s Mirkom niti s bilo kim drugim. Najviše me iznenadilo što me taj tip, taj Hrvat, Mirko Cro Cop, pred mojim očima nazvao najboljim na svijetu, legendom, a iza računala je počeo govoriti sranja o meni. Mirko, kakav si ti to čovjek? Govoriš toliko sranja preko interneta, a u lice mi ne kažeš ništa. Skrivaš li se to iza tipkovnice? Ti nisi muškarac. Pi*kice, što misliš s kime razgovaraš? Uskoro ćeš dobiti što zaslužujueš, ali nažalost to  neće biti sada. Znam ja jako dobro kako ću te uhvatiti i znam da se bojiš, kukavico”, oštro je uzvratio Silva.

Autor:

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.