FOTO: Instagram

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE SCENE S TRENINGA! Slavni borac u četiri sekunde dokazao da je ZVIJER

Autor: Željka Orešković

Ne znamo tko bi se njemu volio zamjeriti

Saul “Canelo” Alvarez pokazao je u videu jednog treninga što čeka Gennadya Golovkina u subotnjem meču. Zastrašujuće su to scene, pogotovo za njegovog protivnika, jer Saul izgleda poput nadčovjeka.

Obojica boraca govore kako su spremniji no ikad kao i da ih nišsta ne može zaustaviti na putu do pobjede. Svoje umijeće i razinu pripremljenosti često pokazuju u videima na društvenim mrežama, ali činjenica je da će jedan od njih kući ići poražen, osim ako se ne ponovi situacija iz prošle borbe.

Canelo je odlučan u tome da on ne bude poražen, a na pripremama je puno radio na rukama. Koliko je naredovao pokazao je u videu, a netko si je dao truda i prebrojao je njegove udarce. Njih je bio 44 u samo četiri sekunde, točnije 11 po sekundi.

 

View this post on Instagram

 

Estamos más que listos !! Viva Mexico ?? !! #teamcanelo #guadalajara #noboxingnolife

A post shared by EDDY REYNOSO (@caneloteam) on





Golovkin bi se trebao zabrinuti…

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.