Photo: Damir Spehar/PIXSELL

(VIDEO) U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI POGINUO TALENTIRANI HRVATSKI MMA BORAC

Autor: Bruno Herljević

U četvrtak uvečer dogodila se teška prometna nesreća na cesti kod Budančevaca. Na putu od Pitomače prema Đurđevcu vozač motocikla digao je vozilo na zadnji kotač i krenuo tako preticati dva vozila. No, kada je supustio kotač, izgubio je kontrolu, sletio izvan ceste i udario u most prilaza kuće te potom odletio u rasvjetni stup pa u ogradu kuće.

“Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali motor je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most”, rekao je jedan od vozača koji se u tom trenutku našao u blizini za portal ePodravina. Vozač je odletio još 50 metara dalje. Vatrogasci su stigli prvi, za njima uskoro i policija, ali mladom vozaču nije bilo spasa.

Ubrzo se doznalo i za identitet poginulog motociklista, a riječ je o talentiranom MMA borcu, Ivici Vranku. Vranko je član popularnog ATT-a i bio je borac izuzetnog potencijala, ali imao je ponešto problema s ozljedama posljednjih godina pa se manje borio. No ostvario je zapažen impresivan nastup na FFC Futures priredbi 2014. godine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.