Foto:twitterscreenshot

(VIDEO) TO SE ZOVE UZAJAMNO POŠTOVANJE! Brutalno se potukli, a zatim zajedno hitnom u bolnicu

Autor: G.I.Š.

Sinoć je UFC 197 donio još jednu legendarnu borbu, koju su upriličili Max Holloway i Yair Rodriguez.

Gledatelji su vidjeli odličnu borbu, i mada je Holloway bio izraziti favorit u ovoj borbi, Rodriguez je pružio sjajan otpor i izdržao je do kraja borbe.

No Max Holloway je ipak odnio tijesnu pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca, ali je kod dvojice Max bio samo za poen bolji od Rodrigueza. Bodovanje kod sudaca  49-46, 48-47 i 48-47  stvarno je tijesno otišlo na stranu Havajca.

Zajedno u bolnicu

Ovo je bila 29. borba Hollowaya uz 23. pobjede dok je Meksikanac ušao u ring nakon dvije godine odsustva, ali se junački bori no ipak je doživio treći poraz u karijeri uz 13 pobjeda i jedan no contest.

Holloway i Rodrigez stvarno nisu štedjeli jedan drugog i pružili su vrhunsku borbu gledateljima, a dva ratnika su nakon borbe zajedno sjela u kola hitne pomoći koja su ih prebacila u bolnicu na krpanje.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.