FOTO: Facebook

(VIDEO) TKO SE BOJI MIRKA JOŠ? Cro Cop ponovo nasmrt isprepadao Satoshija

Autor: Željka Orešković

Ako se Lijepa naša zamjeri Japancu, znamo tko je kriv

Japanac Satoshi Ishii opet je stigao u Zagreb i ponovo trenira s Cro Copom. Čini se da su MMA borac i naš Mirko zaista dobri prijatelji jer je Ishii vraća unatoč šokovima koje mu Cro Cop priređuje.

Njihovo rivalstvo s borilišta čini se nije narušilo njihovo prijateljstvo, a Satoshi se kod Mirka priprema za borbe. Osim što unaprijeđuju japančeveve borilačke vještine, Mirko ga čeliči i na druge načine.

Svi znaju da je Mirko šaljivac i da voli smišljati spačke, a čini se da najdeblji kraj uvijek izvuče Satoshi. Posljednja u nizu mnogih podvala dogodila se prije nekoliko dana, a Mirko je iskoristio Ishiijevu entomofobiju, odnosno strah od kukaca.

“Je l’ moguće da se lik od 110 kg boji buba? Naš dragi Satoshi onako, dječje naivno, ide nama priznati čega se najviše boji. Veli buba se jako boji, mi mislili on se zafrkava kad ono stvarno. Najgori su mu žohari veli, kad njih vidi stane mu sat na ruci od straha. Pa gdje će priznati čega se boji, a zna da jedva čekamo neku podvalu napraviti. Inače ima u Japanu zmiju za ljubimca i zmije su mu čaj od kamilice, a buba se boji?? Sad se nadamo da mu neće pasti na pamet kupiti zmiju pa donijeti na trening jer smo onda svi pokojni. Ja prvi. Valjda neće.. (ako netko zna gdje se mogu naći ili nabaviti king size žohare neka javi)”, napisao je Mirko na Facebooku.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.