FOTO: Twitter

(VIDEO) SPREMA SE UFC-ov SPEKTAKL: ‘Mighty Mouse’ ima priliku ispisati povijest

Autor: Željka Orešković

Ako Mighty Mouse pobijedi postat će borac s najviše obranjenih pojasa.

U noći s petka na subotu održava se UFC 215, spektakl u kojem ćemo gledati čak dvije borbe za titulu, a ni ostale borbe neće biti ništa manje uzbudljive. Borilački event održat će se u Edmontonu, u Rogers Place areni.

U jednoj od borbi večeri, oči u oči će se naći Demetrious Johnson, kralj muha kategorije i Ray Borg. Ukoliko Johnson “Mighty Mouse” pobjedi to će biti 11. put da je branio pojas, što znači da će nanovo ispisati povijest UFC, kao borac s najviše obranjenih pojasa prvaka.

Druga spektakularna borba bit će revanš Amande Nunes i Valentine Ševčenko, u kojem će se boriti za prijestolje bantam kategorije. Ove borkinje već su se susrele na UFC-u 196, kada je Nunes odnijela pobjedu i aktualna je prvakinja. Izgleda da Ševčenko još nije spremna odustati od krune pa je izazvala Nunes na borbu.




“Napravit ćemo to ponovno i onda ćemo završiti priču”, odgovorila joj je Nunes, a Ševčenko joj nije ostala dužna: “Idemo to odraditi još jednom”.

Ni u velter kategoriji neće biti dosadno. U kavezu će se boriti Neil Magny i Rafael dos Anjos, a kako bi dodatnopromovirali event, UFC je odabrao najboljih izvedbi boraca koje ćete moći pogledati.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.