Foto:youtubescreenshot

(VIDEO) ŠOKANTNA SNIMKA! ‘Ova vrsta događaja, neću to zvati sportom, je najgluplja stvar koju sam vidio’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Jedan od sportova koji je doživio veliku ekspanziju proteklih godina u svijetu je slap Fightinga ili natjecanje u šamaranju, koji svake godine ima sve širu bazu natjecatelja i navijača.

Cilj ovog sporta koji dio popularnosti zahvaljuje i društvenim mrežama je zadati nokaut šamarom, ali u utorak su korisnici društvenih mreža ostali šokirani, kada je isječak s natjecanja RXF Slap Fighting Championships u Rumunjskoj postao viralan.

Natjecatelj Sorin Comsa dobio je strašan udarac od Alexandrua Gorczycua, ali je ostao na nogama i odmah se požalio službenicima da je udarac njegovog suparnika promašio cilj i protivno pravilima pogodio ga gdje ne smije, a to su  sljepoočnica, tjeme, nos, uho ili grkljan.

Unakaženo lice




Sve što je bilo vidljivo u snimci od 30 sekundi bilo je užasno unakaženo lice Comse, cijela lijeva strana njegova lica ostala je u natečenoj i krvavoj mrlji s izgleda pomaknutom vilicom.

Unatoč svemu, Comsa je osvojio prvenstvo i spremio u džep iznos od  sedam tisuća i 800 dolara, što bi moglo samo pokriti njegove bolničke troškove.

“Ovo je stvarno sumorno gledati. Jednostavno mi je krivo zbog svih koji su uključeni, ali posebno, vrlo očito, tipa koji je dobio tako jak šamar da krvari i izgleda unakaženo”, napisao je Al Dawson, dok je MMA borac Josh Barnett  dodao:

“Ova vrsta događaja, neću to zvati sportom, je najgluplja stvar koju sam vidio. X-Arm se u usporedbi čini kao Olimpijske igre. Zašto ljudi podržavaju ovo sranje”?

“Dosta je bilo. Ovo mora prestati. Zabranite tučnjavu”, rekao je voditelj podcasta Tony Marinaro.

 Ipak ima i onih koji smatraju kako je ovaj sport puna manje opasan od primjerice MMA, jer ovdje se dobije između tri i pet šamara u glavu, dok je u MMA meču to i nekoliko stotina.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.