Foto:facebookscreenshot

(VIDEO) SKANDAL U BEOGRADU! Srbi počastili Albanca salvom zvižduka

Autor: G.I.Š.

Netom započeto Svjetsko prvenstvo u olimpijskom boksu u glavnom gradu Srbije, već je prožeto aferama i to najviše što se tiče odnosa prema Albancima i Kosovarima, koji su na meti ondašnjih medija i politike zbog stanja na Kosovu.

Podsjetimo, Srbija nije dala boksačima Kosova pravo nastupanja na Svjetskom prvenstvu zbog toga što oni ne priznaju neovisnost Kosova, ali je na intervenciju viših institucija ipak dozvoljen nastup u Beogradu.

Naravno takav razvoj situacije razljutio je komšije, a o kakvoj se mržnji radi najbolje svjedoče snimke izlaska Albanskog predstavnika na pozornicu u Beogradu i salva zvižduka.

Nije dobro

U svakom slučaju bile su to scene koje nisu niti najmanje pozitivne za organizatore, ali čini se da im je svejedno kad je ova država u pitanju…

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.