Izvor: Instagram/@benbigtuna

(VIDEO) POGLEDAJTE ‘HRVATA’ KOJI JE POSTAO SVJETSKA SENZACIJA! Zbog Cro Copa i Cikatića napravio je jednu čudesnu stvar!

Autor: F.F

U drugoj najjačoj MMA promociji na svijetu, Bellatoru, sa subote na nedjelju dogodila se jedna od najvećih senzacija u povijesti tog natjecanja. Veliki favorit Christian Edwards poražen je nakon svega 38 sekundi.

Edwards je s omjerom od pet pobjeda i niti jednim porazom bio osmorangirani borac na ljestvici izazivača, a s lakoćom ga je ‘sredio’ Ben Parrish, praktički anonimac u svijetu MMA sporta koji je debitirao za Bellator.

Kladionice su na njega nudile koeficijent od čak devet, a bio mu je to prvi nastup u Bellatoru nakon pet profesionalnih borbi u karijeri.

Nastupa u kockastim hlačicama

Priredba Bellator 226 ostat će upamćena po brutalnom nokautu Parrisha i to protiv velikog favorita Edwards koji je poznat po tome što sparira s ponajboljim borcem u povijesti sporta, Jonom Jonesom. Parrish ga je sjajnim lijevim krošeom srušio na pod, a potom ga s još nekoliko udaraca i dokrajčio za svega 38 sekundi. Uspjeh Parrisha uvećava i činjenica da se nije borio dvije godine jer je 2019. godine slomio nogu.


Koliki  je Parrish anonimac govori i podatak da se informacije o njegovim godinama ne mogu pronaći nigdje, osim na njegovom Instagram profilu. Ono što je zapelo za oko hrvatskim obožavateljima MMA-a, su hlačice u kojima je Parrish nastupao, a one podsjećaju na one kakve je u ringu nosio Mirko Cro Cop Filipović – hlačice s crveno-bijelim kockicama.





31- godišnji Amerikanac nastupa s hrvatskom šahovnicom jer je veliki obožavatelj Mirka Filipovića i Branka Cikatića, koji su mu borilački uzori. Big Tuna, kako ga zovu Amerikanci, radi u tvrtki za industrijsku opskrbu te ima šestogodišnju kći.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Parrish (@benbigtuna)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Parrish (@benbigtuna)

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.