(VIDEO) PAO JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH NOKAUTA U UFC-u! Pogledajte kako je Masvidal demolirao Tilla

Autor: Bruno Herljević

Na UFC-ovoj priredbi u Londonu pao je možda i najbolji nokaut ove godine. Jorge Masvidal savladao je Darrena Tilla na zaista efektan način, brutalnim nokautom poslao ga je na spavanje.

Domaći borac pao je u drugoj rundi i nastao je muk u O2 areni. Masvidal je prekinuo svoj niz poraza i započeo je Tillov, kojemu je ovo drugi posrtaj za redom u karijeri. Iako je Till otvorio bolje i već nakon pola minute poslao Masvidala na parter, ovaj se ipak uspio oporaviti i uzvratiti žešće. Till je bio uvjerljivo bolji u prvoj rundi, a primio je tek jednu opasniju seriju.

No, druga runda donijela je preokret. Masvidal se bolje kretao i Till je osjetio prijetnju. U jednom trenutku Till ga je upikao u oko i borba je nakratko prekinuta. Nakon toga Masvidal kreće u ofanzivu i ruši Tilla, ali nisu uspjeli ostati na parteru.

Na ulasku u četvrtu minutu sve je bilo gotovo. Till je djelovao nesigurno i to je Masvidal namirisao te je krenuo u napad. Opalio je kroše i prošeo je, a dok je Till padao ovaj je uspio povezati još jedan. Englez pada na pod i bez svijeti je, a Masvidal si je osigurao pojedu i kandidat je za najbolji nokaut godine.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.