Foto:twitterscreenshot

(VIDEO) OVO JE STVARNO BIZARNO! ‘Mali kavez tri sa tri ne stanemo ja i ti’

Autor: G.I.Š.

Borilački sportovi odavno su izašli iz okvira tradicionalnog, ali ono što je napravila Poljska organizacija Fame MMA graniči s bizarnim.

Naime, već navedeni Fame MMA je organizacija iz Poljske koja je unijela novine u ovaj sport, a ono što najviše upada u oči su dimenzije kaveza gdje se održavaju borbe.

Tako je u njihovoj organizaciji održan događaj u Gdanjsku, koji je pobudio veliku pozornost u tom poljskom gradu kojeg je opjevao i Štulić.

Mali kavez tri sa tri

Tako su organizatori uoči početka borbe između Jaceka Muranskog i Arkadiusza Tankule, postavili su novi kavez veličine oko sedam kvadratnih metara.

Cijela borba trajale je oko dvije minute, a eksperiment je očito jako iznervirao Muranskog koji je ugrizao Tankulu nakon čega je borba prekinuta.

 




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.