FOTO: YouTube

(VIDEO) OVO JE PRAVI SPORTAŠ! Pogledajte što je Miočić rekao nakon šokantnog poraza i ponosite se

Autor: Željka Orešković

Uvijek je bio gospodin

Stipe Miočić morao se suočiti s medijima nakon šokantnog poraza od Daniela Cormiera, inače njegovog dobrog prijatelja. Sasvim iskreno, bez imalo zamjerke ikome, Stipe je objasnio što krivi za poraz.

Prvo pitanje, naravno, bilo je kako se osjeća nakon što mu je kroz prste iscurila mogućnost da četvrti put obrani pojas teškaškog prvaka.

“Nije zabavno gubiti i osjećaj je sranje, ali ja to gledam na drugi način. Idem kući svojoj prekrasnoj supruzi i djetetu koje dolazi.Stoga, postoje ljepše stvari u životu od ovoga. Želim se vratiti i revanširati se za ovaj poraz, ali danas je Cormierov dan i svaka mu čast”, krenuo je Stipe, pa objasnio što se dogodilo u kavezu:

“Imao sam osjećaj da vodim i da idem prema pobjedi. Nekoliko puta sam ga dobro pogodio i odveo sam ga sve do ograde kaveza. I on je pogodio nekoliko dobrih udaraca, ali ja sam pogađao odlično. Razmjenjivali smo udarce i on me pogodio. To je to, sve je to dio ove igre, posebno u teškoj kategoriji. Bio sam opušten, upustio sam se u to, on je povukao udarac iz jako čudnog kuta, ali to je bilo to. Za mene je borba bila završena.”

Pitali su ga i može li objasniti zašto je izgubi, a on im je dao jednostavnan odgovor, bez imao bahatosti i pretencioznosti, kao što to uvijek i bude.

“Nemam nekog razloga zašto sam izgubio. Stvar je zapravo vrlo jednostavna, on je danas bio bolji borac”, rekao je Stipe i oduševio svijet. Nakon toga je iskreno priznao kako je doživio kraj borbe:




“Osjetio sam udarce, a onda sam odjednom vidio suca iznad sebe i pitao sam se što on tu radi. No, bio je to definitivno dobar prekid.”

Sljedeće pitanje bilo je ono što će dalje s borilačkom karijerom i kada če se vratiti. Osim toga pitali su ga želi li revanš ili neku drugu borbu.

“Idem kući i to je jedino što me zanima. Naravno da želim revanš, to se podrazumijeva, ali sada ću uživati s obitelji. Ne znam kada ću se vratiti, kada ću biti spreman krenuti trenirati, niti što želim. Samo želim kući odmoriti”, kazao je Stipe.




 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.