Twitter

(VIDEO) OVAKAV NOKAUT NISTE VIDJELI: Debitant u UFC-u izmislio novo završavanje protivnika – jezivi zvuk udarca šokirao gledatelje

Autor: Bruno Herljević

Na UFC Fight Night 113 priredbi u Glasgowu, Galore Bofando, debitant, uspio je riješiti svojeg protivnika Charlieja Warda na dosta bizaran način.

Navikli smo gledati svakakve nokaute, laktovima, šakama, nogama, ali ovaj je zaista unikatan. Naime, na UFC Fight Night 113 priredbi u Glasgowu, Galore Bofando, debitant, uspio je riješiti svojeg protivnika Charlieja Warda na dosta bizaran način.

Borci su bili u klinču, a Bofando se obranio od protivnika tako što ga je hrvačkim zahvatom bacio na parter, ali Ward je jako loše pao i udario glavom od podlogu, a zvuk koji se prolomio dvoranom bio je jeziv. Nakon toga Ward se više nije mogao braniti, a Bofando ga je za svaki slučaj krenuo mlatiti šakama po glavi, a sudac je to vrlo brzo prekinuo.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.