FOTO: YouTube

(VIDEO) OBJAVLJENA SNIMKA O MIOČIĆEVOM KRVAVOM PUTU DO VRHA

Autor: Željka Orešković

Stipe je ispisao povijest UFC-a, ali put do toga nije bio lak

Stipe Miočić je posljednih godina, polako, ali sigurno došao do samog vrha UFC-a. Kada god bi ga netko od novinara pitao o ciljevima, uvijek je odgovarao isto, pojas nosi kući. To se i događalo, a apsolutni spektakl napravio je na UFC 198 eventu kada je oteo Fabriciju Werdumu naslov prvaka, pred njegovom publikom.

Prvak hrvatskih korijena nije se s time zasitio, nakon toga je tri puta obranio taj pojas, čime je postavio rekord i postao najopakiji teškaš u UFC povijesti. Sredio je on na tom putu Alistaira Overeema, Juniora Dos Sanotsa i razvikanog udarača, Francisa Ngannoua.

Miočićev skor je 18-2, od tih 18 pobjeda, do njih 14 je došao nokautom ili tehničkim nokautom. Upravo to je potaknulo jedan kanal na YouTubeu da objavi video svih Stipinih nokauta u UFC-u, odnosno da na taj način prikažu njegov krvavi put do samog vrha UFC-a.

Jednu borbu Stipe je izgubio nokautom, a zadao mu ga je Stefan Struve. Ipak, mnogi koji su pogledali snimku te borbe, uvjereni su da je Stipin protivnik igrao prljavo, odnosno da je Stipu ubo u oko, što je prvaka nakratko onesposobilo, a Struve je to iskoristio.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.