(VIDEO) NIJE TO BILA NJEGOVA NOĆ: Bellatorov prvak prvo uganuo gležanj, a onda mu još njegov čovjek izmakne stolac

Autor: Bruno Herljević

Prvo je krajem prve runde nezgodno stao i ozlijedio gležanj, ali nastavio je borbu iako mu je gležanj bio u lošem stanju.

Prvak Bellatorove lake kategorije, Michael Chandler, baš nije imao svoju večer. Izazivač Brent Primus vjerojatno nije ni sanjao da će imati tako lak posao protiv Chandlera, ali prvaku zaista nije bilo suđeno dobiti tu borbu.

Prvo je krajem prve runde nezgodno stao i ozlijedio gležanj, ali nastavio je borbu iako mu je gležanj bio u lošem stanju. Jedino što je Chandler tada mogao, s obzirom na to da se nije mogao previše kretati, jest tražiti brzi nokaut. Chanlderu je to zamalo i uspjelo, ali sudac je ocijenio da se prvak ne može normalno kretati i poslao ga je u kut na liječničku procjenu.

Chandler je bio frustriran i razočaran odlukom dok su liječnici procjenjivali može li nastaviti borbu, a onda se u jednom trenutku pridigao i pozvao publiku Madison Square Gardena da ga podrži. U tom trenutku zbunjeni član njegova kuta, koji ima samo jedan posao, donijeti stolac u pauzi i maknuti ga, dodatno sramoti prvaka i izmiče mu stolac. Chandler je pokušao sjesti i umjesto na stolcu završio je na parteru.

Na njegovu žalost sudac je nedugo nakon toga prekinuo borbu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.