FOTO: Twitter

(VIDEO) NAJBRUTALNIJI NOKAUT GODINE: ‘Prilično sam siguran da je ubio čovjeka’

Autor: Željka Orešković

Ovakav udarac malo tko može podnijeti

Bellatorov 183 event obilježio je brutalan nokaut Aarona Pica. Hrvački genijalac osramotio se u svojem debiju na najvećem Bellatorovom eventu u povijesti kada je izgubio u samo 24 sekunde. Ipak, sada se za to iskupio u borbi s Justinom Limom.

Ključan potez bio je prelazak u drugu kategoriju, odnosno iz divizije do 70 kilograma preselio se u perolaku do 66 kilograma. Ta promjena svakako je urodila plodom jer je već u prvoj rundi Limi zadao ubojiti nokaut. Nakon samo četiri minute lijevim krošeom poslao je protivnika “na spavanje”.

“Prilično sam siguran da je Pico upravo ubio čovjeka lijevom rukom”, samo je jedan od komentara.

Ni druga borba, u kojoj su se susreli Daley i Larkin nije razočarala. Nakon što je Daley promašio lakat iz okreta, Larkina je pogodio lijevim krošeom i sravnao ga s tlom. Nažalost, taj nokaut zasjenilo je daljnje Daleyjevo ponašanje, naime, iako je bilo jasno da je Larkin “gotov” Daley ga je nastavio udarati čak i kad se između njih postavio sudac.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.