Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

(VIDEO) NAJBOLJI HRVAT SLAVIO U MEČU KARIJERE! Protivnik teturao po ringu, a onda pao kao pokošen!

Autor: F.F

Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kikboksač uvjerljivo je svladao Benjamina Adegbuyija u meču karijere. Na Gloryjevoj priredbi Collison 3 naš borac slavio je nakon fantastične kombinacije jakih udaraca u drugoj rundi.

Plazibat je u prvoj rundi srušio svog protivnika te ostvario nokdaun, Adegbuyi se pridigao, ali je izdržao samo do druge runde. Hrvat je složio fantastičnu kombinaciju nakon čega se njegov protivnik srušio na pod, ali tek koju sekundu nakon što je primio udarce.

Završetkom kombinacije sudac je prekinuo borbu, a nemoćni Adegbuyi  nije mogao stajati na nogama.

Što znači ova pobjeda za Plazibata?

27-godišnjem Hrvatu ovo je bila najveća borba u karijeri, a on se pokazao u najboljem mogućem svjetlu. Prije borbe Plazibat je bio šesti u Gloryijevom poretku teškaša, dok je njegov protivnik bio drugi na listi. Adegbuyiju je to bio tek šesti poraz u karijeri, a upisao je 35 pobjeda. Slavio je nokautom protiv legendarnog Badr Harija.




Nadamo se da to znači da bi Plazibat uskoro mogao dobiti priliku boriti se za pojas u najboljoj kickboks organizaciji na svijetu.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.