(VIDEO) NAJBIZARNIJA OZLJEDA U POVIJESTI MMA-a: Eksplodirao mu testis nakon što ga je Mirkov stari znanac udario u međunožje!

Autor: Bruno Herljević

Na licu mu se istog trena složila bolna grimasa i ubrzo je svima postalo jasno kako je riječ o itekako ozbiljnoj ozljedi.

Dogodila se možda najružnija i najbizarnija scena u povijesti MMA-a. U sklopu korejske promocije Road FC, na MMA priredbi, borac Aori Gele teško je nastradao u borbi protiv Hyun Man Myunga, kojeg javnost od ranije pamti kao protivnika Mirka Filipovića s Rizinova Grand Prixa.

Nedugo nakon početka borbe Myung je neoprezno pogodio mladog Kineza u međunožje, a Gele je pao na kao pokošen. Na licu mu se istog trena složila bolna grimasa i ubrzo je svima postalo jasno kako je riječ o itekako ozbiljnoj ozljedi. Svima, pa i Myungu je bilo jasno da Kinez trpi silnu bol, brzo su reagirali i liječnici koji su ga prekrili ručnikom i svukli mu gaćice da vide o čemu je riječ.

Nakon meča ustanovljeno je da je borac doživio rupturu testisa, odnosno, grublje rečeno – testis mu je ‘eksplodirao’!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.