FOTO: Twitter

(VIDEO) MMA SVIJET U ŠOKU, OBA BORCA ZAVRŠILA U BOLNICI: ‘Ovo je najluđi prekid ikad!’

Autor: Željka Orešković

MMA svijet još uvijek ne vjeruje što se dogodilo u glavnoj borbi, kojom je UFC proslavio 25. rođendan u Denveru. Bio je to nokaut laktom bez gledanja u posljednjoj sekundi 25-minutne borbe, u kojoj je Meksikanac Yair Rodriguez pobijedio “Korejskog Zombija” Chana Sunga Junga. Mnogi ovo nazivaju najboljim prekidom u povijesti UFC-a.

Meksikanac je godinu i pol izbivao iz ringa i borbu je gubio 4:1 u rundama, a onda je bljesnuo njegov lakat i sve završio.

“Najluđi prekid ikada. Zombi je imao borbu u rukama, trebao je izdržati još samo jednu sekundu. Kakav finiš, WOW!!”, kazao je Dana White, šef UFC-a.

Prije samog nokauta, u tijeku je bila brutalna 24-minuta borba, a onda je Meksikanac napravio nešto što se rijetko viđa. Izbjegao je udarce i potegnuo protivnika laktom, što je svakako vrijedno divljenja kada se uzme u obzir pozicija u kojoj se našao.




Meksikanac je tako zaradio 100 tisuća dolara, kao nagradu za najbolju borbu i najbolju izvedbu. Oba borca su nakon meča u Denveru završila u bolnici.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.