FOTO: YouTube

(VIDEO) MMA BORAC ODUŠEVIO SVIJET: Pogledajte gestu zbog koje će vam oči zasuziti

Autor: Željka Orešković

Iako se čine opasni i agresivni, borci zaista imaju velika srca

UFC zvijezda Diego Sanchez organizirao je spektakl kako bi jednom obožavatelju ispunio snove. Isaac Marquez njegoj je najveći fan i prvi puta je ušao u oktogon upravo zbog borbe sa Sanchezom, ono po čem je ta borba posebna jest činjenica da Isaac ima Downov sindrom.

Isaac je dospio pod svjetla reflektora ranije ove godine kada upoznao svog idola u MMA dvorani. Ovaj 32-godišnjak obožava MMA, a njegov Instagram profil je prepun fotografija s treninga, a na jednoj je pozirao i s pojasom te je napisao kako bi želio biti poput Sancheza.

Diego si je dao zadatak da trenira s Isaacom kako bi mu pomogao da dođe u formu i da bude zdraviji.

Sanchez je ubrzo objavio kako će Marquez odraditi svoj MMA debi protiv njega i to pred prepunim gledalištem u Isleta Casinu. Cijela stvar dobila je i puno emotivnije značenje kada je Marquez otkrio da će svoju prvu borbu posvetiti pokojnoj majci koja je patila od demencije.

“Ovaj šampion je jedan od najpozitivnijih i motivirajućih ljudi s kojima sam se ikad susreo. MMA je njegova strast i obožava UFC, dođite pogledati našu borbu”, napisao je Diego Sanchez na Instagramu.

Isaac je na kraju pobijedio, a Sanchezov profil prepun je isječaka s borbe.




Your my hero @isaacmarquezabq great fight!

A post shared by Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) on

@isaacmarquezabq @jacksonwink_mma @damaciopage @chrisbreezymma @brownbomber_mma @mmacoachwink @

A post shared by Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) on

Epic

A post shared by Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.