Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

(VIDEO) Mirko Filipović doznao protivnika za Rizinov spektakl: Cro Cop u ringu s proslavljenim udaračem

Autor: Bruno Herljević

Nakon što mu je Brazilac Wanderlei Silva otkazao borbu zbog ozlijede, Cro Cop je proveo nekoliko dana u napetom iščekivanju novog suparnika, a onda je napokon pored njegova imena osvanulo ime proslavljenog američkog borca.

Mirko Filipović konačno je doznao protivnika za četvrtfinalnu borbu Rizinova Grand Prixa u japanskoj Saitama Areni. Nakon što mu je Brazilac Wanderlei Silva otkazao borbu zbog ozlijede, Cro Cop je proveo nekoliko dana u napetom iščekivanju novog suparnika, a onda je napokon pored njegova imena osvanulo ime proslavljenog američkog borca Muhammeda Lawala.

Popularno zvani ‘King Mo’ suprotstavit će se Mirku 29. prosinca, a riječ je o iskusnom borcu koji ima zavidan skor. Lawal je do sada upisao 20 pobjeda, od toga 13 nokautom, pet poraza i jedan neriješen ishod. ‘King Mo’ se tukao za brojne poznate organizacije poput Bellatora i Strikeforcea, a valja istaknuti kako je Amerikanac sjajan udarač i dobar hrvač.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.