(VIDEO) MIOČIĆEVO PRVO SUČELJAVANJE S CORMIEROM! Izazivač ga odmah pogodio u bradu!

Autor: Bruno Herljević

Dogodilo se to na medijskom druženju emisije "The Ultimate Fighter" u kojoj će ova dva borca imati glavne uloge

Nedodirljivi vladar teške kategorije u UFC-u, Amerikanac hrvatskog porijekla, Stipe Miočić, po prvi se puta sučelio s novim izazivačem, prvakom poluteške kategorije, Danielom Cormierom. Dogodilo se to na medijskom druženju emisije “The Ultimate Fighter” u kojoj će ova dva borca imati glavne uloge.

Niti Stipe niti Daniel nisu ‘trash talkeri’ i ne pribjegavaju provokacijama uoči mečeva pa je tako sučeljavanje proteklo u pozitivnoj i prijateljskoj atmosferi. Ipak, nasmijani Cormier je prilikom odmjeravanja potegnuo jedan lagani udarac prema Stipinoj bradi, ali sve je bilo popraćeno smijehom.

Emisija započinje 18. travnja, a trajat će sve do 7. srpnja kada je u Las Vegasu na rasproedu glavna borba UFC-a 226 u sklopu International Fight Weeka.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.