FOTO: Screenshot

(VIDEO) MIOČIĆ U GLAVNOJ ULOZI: Pogledajte najavu za film o njegovom životu

Autor: Željka Orešković

Fokus dokumentarca je njegova vatrogasna karijera

Stipe Miočić UFC-ov je teškaški prvak hrvatskih korijena. Nakon dugo vremena on napokon dobiva malo medijskog prostora za sebe i to u vidu dokumentarca “In The Clinch”, kojeg će emitirati Fox Sports.

Sa Stipom je u Clevelandu pričao UFC-ov prvak poluteške kategorije i Foxov analaitičar i voditelj, Daniel Cormier. Oni su većinu vremena proveli u vatrogasnoj postaji, a Miočić je otkrio zašto je postao vatrogasac te zašto se još uvijek time bavi iako je UFC prvak i već je zaradio dovoljno novaca da ne mora to raditi.

Osim toga, Miočić je govorio o najnapetijih deset minuta u svom životu, kada je spašavao tuđi život. Zasada smo dobili samo najavu, ali mnogi njegovi obožavatelji nadaju se kako će cijeli dokumentarac biti dostupan na YouTubeu.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.