(VIDEO) MIOČIĆ PONOSNO ISTIČE SVOJE HRVATSTVO! Milijuni Amerikanaca dive se Stipinom spotu

Autor:

Spot koji je snimio ima zaista snažnu poruku koja ističe kako je Stipe ponosni sin imigranata koji radi dva posla, onaj vatrogasca i MMA borca.

Amerikanac hrvatskih korijena i neprikosnoveni kralj teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, snimio je novu posebnu reklamu za pivovaru Modelo Especial, glavnog sponzora UFC-a.

Miočić je odradio svoju obvezu prema sponzoru, a spot koji je snimio ima zaista snažnu poruku koja ističe kako je Stipe ponosni sin imigranata koji radi dva posla, onaj vatrogasca i MMA borca.

“Prvak UFC-a u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, se bori za viši cilj od zlatnog pojasa. Ponosan sin imigranata, Stipe se bori za svoj san dok radi dva posla uključujući i borbu protiv požara za svoju zajednicu. Stipe je još uvijek vatrogasac i iznimno je ponosan na svoje korijene. UFC-ov pojas je samo bonus. Od 1925. godine dokazali smo da je nebitno od kuda dolaziš. Bitno je od čega si napravljen”, govori se u reklami.

Ova reklama impresionirala je i lokalni portal WKYC koji je Miočiću posvetio članak.

“Stipe je završio Eastlake North srednju školu, a zbog svojih dostignuća i u kavezu i kao vatrogasac, ovaj sin imigranata zapravo je savršen maneken ove kompanije”, pišu Amerikanci i onda nastavljaju o njegovu porijeklu.

“Stipe se u kavezu bori za više od pojasa i plaće. On se bori za svoju obitelj i za svoje hrvatske korijene. Miočić je na to jako ponosan i zajvalan. Neovisno o tome ističe li svoju nacionalnost odjećom ili tetovažom na desnom stopalu, Stipe je silno ponosan na svoju domovinu i jako je zahvalan ocu Bojanu i majci Kathy”, stoji u tekstu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.