(VIDEO) MIOČIĆ I JDS ODRADILI ODMJERAVANJE UOČI VELIKOG REVANŠA: Tko je nervozniji? Stipe ili Junior?

Autor: Bruno Herljević

Prijateljski su se pozdravili, iako obojica pretendiraju meč završiti nokautom i uputili si onaj 'hladan' i prodoran pogled...

Američki MMA borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić u nedjelju brani naslov prvaka u teškoj kategoriji na UFC 211 spektaklu u Dallasu protiv Brazilca Juniora dos Santosa. To je povijesna prilika za Miočića koji bi mogao postati prvim borcem u teškoj kategoriji kojemu je uspjelo dva puta braniti naslov. Priredba počinje u četiri sata ujutro, a Stipe Miočić i dos Santos izlaze u kavez u glavnoj borbi.

Borci su to koji imaju prošlost, Brazilac je pobijedio Miočića prije dvije i pol godine i to u jednoj od najboljih borbi u povijesti UFC-a. Pobjeda je tada pripala Junioru i to odlukom sudaca, ali Stipe je za sebe rekao kako se od tada do danas poboljšao kao borac za sto posto i da ovoga puta borba neće trajati pet rundi, već da će sve biti gotovo puno prije.

Stipe Miočić i Junior dos Santos provode čitav ovaj tjedan u Dallasu gdje promoviraju borbu i odrađuju obveze prema medijima i sponzorima. Borci su tako odradili i svoje prvo odmjeravanje. Junior i Stipe inače su u dobrim odnosima tako da ekscesa nije bilo. Prijateljski su se pozdravili, iako obojica pretendiraju meč završiti nokautom i uputili si onaj ‘hladan’ i prodoran pogled. Na njihovim licima teško je bilo iščitati ikakvu emociju, bilo strah ili nervozu, ali ako ćemo već cjepidlačiti, Junior je odmjeravanje odradio bez ijednog treptaja, Stipe nije…

No, to ne znači baš ništa i bit će to jamačno sjajna predstava obojice teškaša…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.