Instagram: Conor Mcgregor

(VIDEO) MCGREGOR ISTUKAO MAFIJAŠA! Ucijenili mu glavu na milijun dolara, a evo što on radi!

Autor: Bruno Herljević

Conorova sklonost incidentima ovoga puta mogla bi ga stajati glave i to doslovno

Prošlog vikenda irski MMA borac i UFC-ov prvak, Conor McGregor, sudjelovao je u incidentu u jednom dablinskom pubu. Premda se nagađalo kako ipak nije riječ o McGregoru, policijski izvještaj nudi zaključak da jer baš Conor sudjelovao u incidentu.

Prije nekoliko dana društvene mreže su bile preplavljene objavama ljudi koji su svjedočili incidentu u pubu tvrdeći da ga je baš Conor izazvao. Spominjali su kako je McGregor udario jednu stariju osobu koja ga ničime nije provocirala. Ni policija nije doznala zašto ga je udario, ali doznala je koga je točno udario i tu je nastao problem za McGregora.

”Dobra poznata irska javna osoba napala je bliskog suradnika kartela Kinahan u pubu u južnom dijelu Dublina. Udarena osoba je čovjek u 50-im godinama, a inače je povezan s osuđenim dilerom Grahamom Whelanom”, stoji u izvještaju, prenose irski i engleski mediji.

Policija tvrdi kako nije zaprimila tužbe, niti da je itko teže ozlijeđen.




No, Conorova sklonost incidentima ovoga puta mogla bi ga stajati glave i to doslovno! Premda još nije službeno potvrđeno da je Conor ta slavna ličnost koja je sudjelovala u incidentu, nekoliko pripadnika kartela odlučilo je to potvrditi.

Istukao je osobu koja povezana s Kinahan kartelom, najvećim irskim kartelom kojeg vodi 60-godišnji Christy Kinagan, optuženi diler za kojeg se nagađa da živi u Dubaiju, a procjenjuje se kako je težak milijardu dolara. Njegovi sinovi povezani su s borilačkim sportovima, konkretnije, boksački su promotori.

Navodno je McGregor već napustio Irsku jer je počeo dobivati prijetnje smrću, a navodno od njega traže milijun dolara odštete kako bi ga ostavili na miru. Isto tako, još uvijek nije poznata lokacija na kojoj se nalazi McGregor, a svojom posljednjom objavom na Instagramu zapravo je potvrdio kako je on taj “The Celebrity”.




The celebrity

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.