Foto:twitterscreenshot

(VIDEO) LUDE SCENE IZ AMERIKE! Navijač napao hrvača nakon što je sišao iz ringa

Autor: G.I.Š.

Jedna od omiljenijih zabava Amerikanaca su kečeri, koji svojim unaprijed režiranim ali vrlo zabavnim borbama uveseljavaju pučanstvo.

Tako su sinoć u New Yorku u Barclays Centru imali jedan od njihovih nastupa u WWE verziji tog sporta, no na njemu se zbio suludi incident.

Iako je unutar showa više manje sve dozvoljeno, pošto je kako smo rekli izrežirano unaprijed, jedan posjetitelj izazvao je pravu pomutnju kada je napao kečera Setha Rollinsa nakon silaska iz ringa.

Nisu mogli vjerovati




Naime, nakon što je sišao iz ringa Rollins se uputio prema svlačionicama kada ga je napao i oborio 24-godišnji gledatelj.

Isprva su mnogi vjerovali kako je i to dio priredbe za javnost, ali ispostavilo se kako je gledatelj prošao pored osiguranja i napao iznenađenog Rollinsa, koji se uspješno obranio od napada uz pomoć osiguranja.

Policija je uhitila napadača kojeg sigurno očekuje kazna.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.