FOTO: Twitter

(VIDEO) KRVAVE SCENE: Lijepa borkinja potpuno unakažena nakon borbe s anonimkom

Autor: Željka Orešković

"Izgleda kao da ju je vlak pregazio"

Bellatorova zvijezda Heather Hardy izgubila je od potpune anonimke Kristine Williams. Proslavljena boksačica do tad je imala savršen skor 20-0, a na vaganje je stigla savršeno sređena, obiljnog izraza lica i potpuno sigurna u vlastitu pobjedu. Plavuša je izgledala zaista zanosno.

Nakon borbe s Williams, pak, izgledala je potpuno izobličeno. Prije petka nitko nije znao za njenizu protivnicu, ao na je sada poznata kao borkinja koja je “unakazila” nepobijeđenu Heather. Borba je završena tijekom druge runde, prekinuo ju je sudac zbog uništenog lica Heather Hardy.

Williams je borkinju iz Brooklyna žestoko napadala od samog početka, a ne samo da je pokazala zavidnu boksačku tehniku, već i K1 raznovrsnost, koju favoritkinja nije očekivala. Slobodno možemo reći da ono što joj je Williams radila bilo na rubu humanog.

Komentatori, kao i gledatelji ostali su šokirani viđenim, nitko nije očekivao ovako krvav završetak borbe i to u korist “no name” borkinje poput Williams.

“Williams nije imala ništa. Hardy je bila favorit, ali izgleda samo na papiru”, pišu borilački portali. MMA fanovi ostali su oduševljeni ovom makljažom i slažu se da su Williams sada vrata Bellatora širom otvorena. Uz sve to složili su se i da Hardy izgleda kao da ju je udario vlak.

Nekima je, pak , bilo drago što je Heather dobila batina, jer su se sjetili kako je “pljuvala” po McGregoru.

“Moram priznati da sam bila malo nervozna. Ali kad je počelo, opustila sam se u kavezu. Tu želim biti. Nakon minutu-dvije imala sam plan igre jer je ona samo gazila naprijed. Bila sam spremna za dokazivanje, ipak sam ja samo amater u ovom sportu”, kazala je Williams.

Ni Hardy nije mogla šutjeti, a fanovima se obratila na Instagramu i Twitteru:

“Zahvaljujem svima na podršci i isprike svima, razočarala sam vas… Dala sam sve od sebe u kavezu, nadala se kako će se to i vidjeti. Čestitam i pobjednici Kristini Williams, koja je imala odgovor na sve moje pokušaje. Završila sam s dva crna oka i slomljenim nosom na obje strane, devet šavova na licu. Sva sam otečena, ali već sutra se vraćam u dvoranu. Pojela sam pizzu, popila čašu vina i spremna sam za povratak. Nema odustajanja”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.