FOTO: Facebook

(VIDEO) KAKVA ZVIJER! Pogledajte kako Cro Cop rješava trojicu u kavezu

Autor: Željka Orešković

Mirko je spreman na sve

Pred Mirkom Filipovićem je borba koja će se održati na Staru godinu u Japanu. Prošle godine je Cro Cop na isti dan osvojio Rizinov Grand Prix, u siječnju se umirovio, ali “neda mu vrag mira” i vraća se kako bi odradio oproštajnu borbu pred svojom najvjernijom publikom.

Ovog puta suočit će se s japanskim veteranom Tsuyoshijem Kohsakom, koji se posljednji put borio, također, prije godinu dana kada je izgubio od Baruta, kojeg je Mirko kasnije uništio koljenom u tijelo.

Kao i sve dosad, Mirko je posljednju borbu shvatio vrlo ozbiljno, a iako će se ona održati tek krajem 2018. godine, prije nje su na rasporedu tri borbe kako bi ostao u formi.

Svi Cro Copovi obožavatelji znaju da je on u vrhunskoj formi zahvaljujući videima iz dvorane koje redovito objavljuje. U onom posljednjem pokazao im je kako se sprema za ovogodišnji put u Japan.

Čini se da jedan sparing partner njemu nije dovoljan pa trenira s trojicom istovremeno.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.