Screenshot: Instagram/Giorgio Petrosyan i Superbon Banchamek

(VIDEO) KAKAV NOKAUT! Jednim udarcem gotovo ubio legendu, ovo je ušlo u povijest

Autor: I.K.

Giorgio Petrosyan, talijanski borac u ‘kickboksu’ rođen u Armeniji, smatra se jednim od najvećih u povijesti u tom sportu, poznat je po tome da je obrambeno moćan i rijetko doživljava neugodna iznenađenja, ali i ovoj 35-godišnjoj legendi može se dogoditi jako neugodni poraz.

U borbi za povijesnog prvog prvaka svijeta u pero kategoriji po organizaciji ONE, Petrosyana je strašnim udarcem nokautirao Tajlanđanin Superbon Banchamek. Udarac koji je presudio dogodio se u drugoj rundi, a nakon njega, Petrosyan je ležao ne pokazujući znakove svijesti, dok je tajlandski borac slavio u ringu.

Kako je nokaut izgledao, pogledajte – ovdje.

Veliki borac se zaletio

Petrosyanu je ovo bio tek treći poraz u velikoj karijeri u ‘kickboksu’, drugi koji se dogodio pretrpljenim nokautom. Pobjeda je jako puno, ima ih čak 104, a tu su i dvije borbe s neriješenim ishodom.

Protiv Banchameka, talijanski borac armenskog rođenja skupio je platio što se u jednom trenutku u drugoj rundi malo previše otvorio. Njegov protivnik je tu priliku iskoristio, stigao je nokaut koji je izgledao baš brutalno.

Tajlanđanin niže pobjede

Rušenjem velikog protivnika, 31-godišnji Banchamek stigao je do 112. pobjede u profesionalnoj karijeri u ‘kickboksu’, 11. u nizu. Protiv Petrosyana je uloga favorita bila na strani protivnika, očekivao se Tajlanđaninov već 35. poraz u karijeri, no iznenađenje koje je priredio ostavilo ga je na 34 izgubljene borbe.

Sve se dogodilo na način koji će se definitivno pamtiti.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.