Photo: Screenshoot

(VIDEO) ISPRAŠIO GA JE ZA 70 SEKUNDI! Pogledajte kako je Ngannou nokautirao Dos Santosa

Autor: Dnevno.hr

Na priredbi pod nazivom UFC Fight Night u američkom Minneapolisu glavna borba predstavljala je onu za mjesto prvog izazivača UFC-ove teške divizije. Pobjednika smo dobili već nakon 70 sekundi borbe između Francisa Ngannoua i Juniora Dos Santosa.

Junior dos Santos, jedan od najboljih teškaša u UFC-ovoj povijesti, izdržao je svega 70 sekundi protiv Predatora, koji se definitivno vratio nakon poraza od Miočića i Lewisa.

Brazilac je solidno krenuo, ali onda u pokušaju da plasira snažan “swing” promašio i odmah skupo platio. Ngannou je uvidio priliku i serijom snažnih udaraca, uz nastraj cijelom svojom veličinom, poslao JDS-a na tlo i tamo ga s nekoliko udaraca dokrajčio, odnosno natjerao suca da prekine borbu.

“Jako sam sretan. Nadam se da će UFC sada shvatiti da zaslužujem priliku za osvajanje pojasa. Želim pobjednika meča između DC-a i Stipe”, rekao je Ngannou, pa otkrio taktiku za JDS-a.

“Trebao sam ga usporiti i onda udarati kada dobijem priliku. Najbolji sam boksač u diviziji”, poručio je Kamerunac i ponovno za kraj zaključio:

“Jedino što sada slijedi nova prilika za osvajanje titule. Mislim da zaslužujem poštovanje nakon ovih pobjeda. Želim priliku da osvojim pojas prvaka!”

U posljednje tri borbe Ngannou je slavio protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza i sada Dos Santosa. Ono što zvuči zastrašujuće je podatak da mu je za sva tri nokauta trebalo manje od dvije i pol minute!




Snimku borbe pogledajte na sljedećem linku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.