Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

(VIDEO) HRVAT TEŠKO STRADAO PROTIV DEBITANTA! Nije mogao doći sebi, pružala mu se pomoć nekoliko minuta!

Autor: F.F

Hrvatski MMA borac Filip Pejić na priredbi KSW 64 borio se protiv debitanta Daniela Rutkowskog. Doduše, Poljak je debitirao u KSW-u, ali dolazi kao prvak Babilona i FEN-a.

Rutkowskog predstavljaju primarno kao hrvača, a naš borac u nekoliko navrata istaknuo je kako voli nokautirati hrvače. Nažalost, to mu ovoga puta nije pošlo za rukom te je upisao drugi poraz za redom.

Nitro Pejić je dobro otvorio borbu, ali onda je pao fantastičan high-kick u drugoj rundi i Hrvatu nije bilo spasa.

Sjajan početak

Pejić je ekspresno krenuo u meč; s koljenom je pogodio Poljaka te ga vidno uzdrmao. Nastavio je s kombinacijom šakama, a kasnije je sjeo i jedan krasan high-kick. Rutkowski je nakon udarca koljenom pokleknuo i bio vidno uzdrman, ali se Poljak oporavio i nastavio borbu na čemu mu treba čestitati.




Potom je uslijedio šou Poljaka koji je s nekoliko lijepih serija srušio Pejića, ali ne u nokdaun. Hrvat je pao od siline udarca te se odmah pridigao. U drugoj rundi Pejić je pokušao istim receptom; leteće koljeno prema Rutkowskom, ali se ovaj sjajno obranio. Išao je prvak Babilona i FEN-a po istom receptu; pustio je Hrvata da se ‘ispuca’, a onda je on krenuo. Nažalost, jedan high-kick je prošao, i to sjajno, te je Pejić pao na pod kao pokošen.

Hrvatu se neko vrijeme pružala pomoć u oktogonu te je bio vidno uzdrman. Liječnici su mu pomogli da se ustane pomoću kisika, a onda je uslijedilo oduševljenje navijača. Bio je to Pejiću drugi poraz za redom te će morati poraditi na svojim sljedećim mečevima ako se želi boriti za naslov prvaka u najjačoj europskoj organizaciji.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.