Karim de la Pleine

(VIDEO) HRGOVIĆ OBJASNIO KAKO JE SRUŠIO ŠOURA: ‘Iznenadio me, krenuo je jako, ali…’

Autor: Bruno Herljević

Baš kad se činilo da će prva runda završiti podjelom bodova, Hrgović kreće u napad

Hrvatski boksač Filip Hrgović, bio je sjajan i u svojoj drugoj profesionalnoj borbi. Nakon što je u svom debiju za svega minutu i pol svladao Brazilca Zumbana Lovea, slično je napravio u svojoj drugoj borbi kada je koncem prve runde riješio i Čeha, Pavela Šoura.

Šour je ušao sa savršenim skorom u meč, šest pobjeda u šest mečeva, ali Filip je startao žestoko. Borba u njemačkom Schwerinu bila je u početku podijeljena, Hrgović je prvi uzdrmao protivnika direktom i krošeom, potom mu je ovaj uzvratio aperkatom i to je malo ošamutilo Filipa koji se nekako ipak izvukao.

Baš kad se činilo da će prva runda završiti podjelom bodova, Hrgović kreće u napad i završava protivnika desnim krošeom. Probao se Čeh pridići, ali udarac je bio prejak.

Nakon meča javio se i Hrgović koji je bio sjajno raspoložen.

“Druga profesionalna borba, druga pobjeda u prvoj rundi, nije moglo bolje. Iskreno, Sour me iznenadio sa svojom vještinom, krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti.

Hvala mom timu, treneru Yousefu Hasanu, menadžeru Karim Bouzidi, hvala timu Sauerland što su mi dali ovu fenomenalnu priliku. Veselim se doći u Hrvatsku i idemo jako dalje!”

 







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.